Canviar el consum per canviar la vida: Una proposta educativa i de conversió ecològica (Catalan Edition) por Carles Armengol,Fernandez Sala, Juanjo

Titulo del libro: Canviar el consum per canviar la vida: Una proposta educativa i de conversió ecològica (Catalan Edition)

Autor: Carles Armengol,Fernandez Sala, Juanjo

Canviar el consum per canviar la vida: Una proposta educativa i de conversió ecològica (Catalan Edition) por Carles Armengol,Fernandez Sala, Juanjo

Descargue o lea el libro de Canviar el consum per canviar la vida: Una proposta educativa i de conversió ecològica (Catalan Edition) de Carles Armengol,Fernandez Sala, Juanjo en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Carles Armengol,Fernandez Sala, Juanjo con Canviar el consum per canviar la vida: Una proposta educativa i de conversió ecològica (Catalan Edition)

AQUEST LLIBRE HA REBUT EL PREMI: "JOAN PROFITÓS D'ASSAIG PEDAGÒGIC"Per què cal canviar el consum per canviar la vida? Perquè comprar no és només un acte econòmic: és un acte moral. La manera com consumim ens configura com a persones, i el consumisme de tota una societat està íntimament vinculat a la crisi social i ambiental que s'està patint a escala planetària i que ens urgeix a canviar el nostre estil de vida.En aquest llibre descobrireu fins a quin punt és urgent aquest canvi i també com abordar-lo. No és la proposta d'una vida trista, plena de prohibicions o restriccions. És una proposta per viure millor, amb més alegria, amb més harmonia, fins i tot amb més salut.Un llibre per a tot tipus d'educadors i persones interessades en l'educació -perquè l'escola és testimoni davant la comunitat i motor de canvi i millora social-, però també per a totes les persones que volen donar resposta al problema del consum, vivint de manera diferent: menys quantitat, però més qualitat; menys velocitat, però més intensitat i més profunditat.Canviar el consum per canviar la vida, perquè si un nou estil de vida s'expandeix pot arribar a canviar-ho tot.

Los más vendidos Libros