Aigua que flueix (Catalan Edition) por Mike Hendrick

Titulo del libro: Aigua que flueix (Catalan Edition)

Autor: Mike Hendrick

Número de páginas: 1302 páginas

Fecha de lanzamiento: November 14, 2018

Aigua que flueix (Catalan Edition) por Mike  Hendrick

Obtenga el libro de Aigua que flueix (Catalan Edition) de Mike Hendrick en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Mike Hendrick con Aigua que flueix (Catalan Edition)

En la seva columna, Bon dia, Sr. Kamal crida a les sancions del Consell de Seguretat sobre l'Estat d'Eritrea com la injustícia sobre la base d'acusacions sense fonament. Sosté que Eritrea és un país petit que no té recursos financers per donar suport a les forces de l'oposició d'altres països, i descriu present Eritrea com un dels països africans que gaudeixen d ' "estabilitat i seguretat" sense precedents. D'altra banda, ell representa a Eritrea com un país el líder es barreja amb la gent i les begudes de te en els cafès públics sense guàrdies, mentre que descriu el poble d'Eritrea com a amant del seu país i líder. Es insta la Unió Africana per interferir i tots els països africans i àrabs denuncien a la resolució del Consell de Seguretat, el que confirma que les sancions al seu torn, Eritrea en un estat fort.
Estava consternat al veure que un diari sudanès important representaria el tirà més brutal en la paraula com "un líder estimat pel seu poble". Aquí el que més em sorprèn és que aquest periodista és un ciutadà d'un país que va servir de trampolí per a la lluita d'Eritrea durant més de tres dècades i encara allotja prop de mig milió de refugiats eritreus, més de 300, 000 d'ells se'ls va negar el dret a tornar a casa des del dia de la independència, mentre que el seu país encara rep més de 1.000 joves d'Eritrea escapar tots els mesos de la repressió. Estic segur que ell sap molt bé la realitat de la situació en la nostra regió i Eritrea, sinó que simplement treballant per al seu propi interès egoista per la defensa de la dictadura més brutal a l'Àfrica. Com a periodista i un veí, que podria haver après molt de la proliferació d'Eritrea diària que estan fent tot el possible perquè el món conegui la magnitud de la tragèdia d'Eritrea. Si tenia dubtes i necessita més informació per a un tractament en profunditat del tema, podria haver aventurat a sortir de Khartum als camps de refugiats que no estan tan lluny i considerar altres perspectives mitjançant entrevistes als refugiats. En poques paraules, s'ha d'entendre que un ha de ser voluntàriament cec per creure la falsedat reeking que Isaïes és estimat pel seu poble i que Eritrea mostra una estabilitat sense precedents i la seguretat a l'Àfrica. Per descomptat, quan es tracta d'Isaïes, "ximples útils" no són escassos però el seu nombre s'ha reduït radicalment quan es van adonar que el seu amo està nu davant de la comunitat internacional. No obstant això, aquestes afirmacions no només són falses,
Després de discutir que tot el que s'ha dit en contra del règim és "sense fonament", una frase d'Isaïes i Alamin Mohammed Said (a qui el ministre d'Exteriors del Sudan, anomenat "Deek Al-Eddah" i la premsa ho van usar àmpliament), diu que Eritrea és un estat sobirà i té el dret de donar qualsevol tipus de suport a qui vulgui. Aquí són dues preguntes clau: Podria considerar-se el terrorisme internacional una funció legítima d'un Estat sobirà? Es expressen els mateixos punts de vista quan Eritrea estava recolzant el SPLA, el Darfur i els rebels del Sudan de l'Est? Assumeixo que, en els seus escrits, que estava repetint les acusacions fetes pel seu govern sense crítica o com formulada pel Govern del Sudan com "els actes irresponsables d'Isaïes per desestabilitzar el Sudan".
Si el Sr. Kamal pateix de la memòria a curt, m'agradaria recordar-li com les relacions dels dos països semblaven des de la independència d'Eritrea i fer algunes preguntes per refrescar la seva memòria sobre com el seu govern va veure el règim d'Eritrea en períodes anteriors i com el règim d'Eritrea va veure al govern del Sudan a continuació.
1. Per què les relacions del Sudan amb Eritrea segueixen sent tenses des de 1993 i fins al juny de 2006 i es va trencar al desembre de 1994?
2. Quantes vegades es queixen del seu govern a l'ONU i el Consell de Seguretat acusant Eritrea d'ajudar els rebels sudanesos?

Los más vendidos Libros